۱- تعریف هندسه و محدوده شبیه سازی: Y-Branch

فروردین ۱۴, ۱۳۹۵ ۱۰:۰۰ قبل از ظهر
ویدئو های بیشتر
618
بازدیدها

معرفی نرم افزار Lumerical

نرم افزار Lumerical از طیف گسترده ای از برنامه های طراحی و آنالیز فوتونیک و الکترومغناطیس پشتیبانی می کند. مهندسین با استفاده از محصولات Lumerical قادر خواهند بود تا به چالش برانگیزترین مشکلات طراحی از آنالیزهای سطح کامپوننت با استفاده از حل کننده های اپتیکال و الکتریکی گرفته تا شبیه سازی ها و طراحی های سیستم های پیچیده، رسیدگی کنند.
کمپانی Lumerical این بار مجموعه از نرم افزارهای طراحی و تجزیه و تحلیل نانو فوتونیک ،شامل FDTD Solutions, MODE Solutions, DEVICE و INTERCONNECT، را تحت عنوان Lumerical Suite عرضه نموده است. از میان قابلیت هایی که این مجموعه برای مهندسین درگیر در پروژه های نانوفوتونیک فراهم نموده است می توان به مواردی همچون: مدل سازی گرافین (graphene modeling)، کاهش زمان شبیه سازی، تجزيه‌ و تحليل واكنش پرتوهای فرابنفش، مادون قرمز و نور مرئی، شبیه سازی فرآیند  TCAD، حاشیه نویسی در طرح های شماتیک، امکان تعریف ساختار پیچیده، طراحی، ذخیره سازی و به اشتراک گذاری مدل ها و طرح ها با استفاده از کتابخانه موجود و … اشاره نمود.

ابزارهای مجموعه  Lumerical Suite:

ابزار FDTD Solutions:

ابزار FDTD Solutions  حل کننده معادله ماکسول سه بعدی است که قادر به تجزیه و تحلیل الکترومغناطیسی در تمامی طیفهای فرکانسی از جمله، نور مرئی و مادون قرمز است.
ابزار MODE Solutions:

یک محیط جامعِ طراحی موجبر، برای تجزیه و تحلیل و بهینه سازی فیبرهای نوری و موجبرهای نوری است. در این ابزار هدف اصلی محاسبه مودهای یک موجبر با سطح مقطع دلخواه است. البته در تجزیه تحلیل خم (bend) نیز از این ابزار می توان استفاده کرد.
ابزار INTERCONNECT:

یک محیط طراحی مدار مجتمع فوتونیک برای تجزیه و تحلیل مدارهای نوری مجتمع، مداری مجتمع مبتنی بر سیلیکون فوتونیک و همچنین اتصالات داخلی نوری است.
ابزار DEVICE:

به عنوان یک نرم افزار شبیه سازی افزاره های نیمه رسانای  TCAD، برای طراحی، تجزیه و تحلیل و بهینه سازی قطعات اپتو الکترونیکی بکار می رود.

خلاصه فیلم:

در این فیلم آموزشی نحوه تعریف هندسه یک تقسیم کننده (اتصال Y) و تعریف محدوده شبیه سازی در نرم افزار Lumerical FDTD Solutions بیان می شود.

منبع نرم افزارLumerical

دانلود ویدئو

(۶۱۸)

امین خواصی
درباره نویسنده
- عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف

یک دیدگاه

Avatar